Як працюватимуть кафе й ресторани Одеси після послаблення карантину

З 11 травня в Одесі відкриють літні майданчики кафе й ресторанів. Обслуговування дозволяється лише на виніс за попередніми замовленнями та/або на літніх майданчиках просто неба.

Основні вимоги для роботи кафе та ресторанів:
Дистанція між столами повинна бути 1,5 метри, а за кожним з них може перебувати максимум дві людини.
На вході до закладів мають бути розміщені антисептики.
Меню має розміщуватися поруч з місцем видання замовлень, давати меню клієнтам не можна.
Замовлення дозволяється видавати виключно в одноразовому посуді й закритій тарі.
Працівники повинні використовувати засоби індивідуального захисту.
Перед і після відкриття, а також кожні дві години приміщення закладу повинні обробляти мийними й дезінфекційними засобами.
Місце розрахунку має бути обладнане пристроями для безконтактної оплати, поличкою для передання замовлення без контакту з клієнтом.